Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder online salg af medlemskab til diverse filmklubber i Reprise Teatret.

Aftaleindgåelsen

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Reprise Teatret har registreret betalingen.

Levering

Når købet er blevet bekræftet kan billetterne/medlemskort afhentes i biografen den efterfølgende dag. For at få udleveret billetterne skal du medbringe den e-mail, som også er din kvittering for købet.

Betaling

Du kan betale online med Dankort. Betaler du med betalingskort hæves beløbet på din konto med det samme. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Reprise Teatret har ikke adgang til kortoplysningerne. Der opkræves alene det gebyr PBS kræver for at håndtere betalingen.

Billetten

Billetten er dit adgangstegn til et konkret arrangement/forestilling. Billetten er gyldig for ihændehaver og vil som udgangspunkt ikke blive refunderet ved bortkomst.

Bortkomst

Såfremt kvitteringen mistes kan billetterne/medlemskortene udleveres ved henvendelse i biografens billetkontor. Billetterne udleveres kun mod forevisning af gyldig billedlegitimation samt oplysninger om hvilket telefonnummer og e-mail adresse, som er opgivet ved købet.

Refundering

Købte billetter refunderes ved henvendelse i biografens billetkontor inden forestillingens start. Du skal kunne fremvise billedlegitimation (pas eller kørekort). Anden billedlegitimation + sygesikringsbevis kan også benyttes. Betalingskortgebyret refunderes ikke.

Aflysning

I tilfælde af aflysning refunderes billetterne ved henvendelse i biografens billetkontor. Ændring af sal samt mindre ændringer i spilletidspunkt er ikke en aflysning. Betalingskortgebyret refunderes ikke.

Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til biografen.

Persondatapolitik

I forbindelse med købet, er det nødvendigt, at du angiver oplysninger som fx navn, adresse, og e-mail adresse. Reprise Teatret videregiver ikke nogen oplysninger til 3. part. Som kunde kan du altid få indsigt i de oplysninger Reprise Teatret registreret om dig. Du kan også gøre indsigelse mod registreringen i henhold til persondatalovens regler herom.

Forbehold

Reprise Teatret tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer. Reprise Teatret forbeholder sig ret til at ændre på sal og pladstildelingen indenfor samme billetkategori, samt flytte til anden kategori mod at udbetale kunden en eventuel prisdifference.

Kontakt informationer

Reprise Teatret
Øverødvej 10-12
DK-2840 Holte
Tel: 45 42 10 26

Henvendelser vedrørende betaling kan også rettes til reprisen@rudersdal.dk